avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum o pot scoate masina de la impozit?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum o pot scoate masina de la impozit?

Buna ziua! Am cumparat de la o societate o masina suspendata pentru piese de schimb cu factura si acum rezulta la taxe si impozite. Cum o pot scoate? Ce proceduri am de urmat?
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa stiu daca un ong poate vinde bunurile pe ... Voicu Va Voicu Va buna ziua! as dori sa stiu daca un ONG poate vinde bunurile pe care le are in proprietate (masina, imobil, etc.) si in ce conditii. Este aceeasi procedura ca ... (vezi toată discuția)
Radiere masina din circulatie Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Sotul meu a vandut cuiva masina, pentru folosirea pieselor acesteia. Actele sunt la sotul meu, la fel si numerele de inmatriculare. Cum o putem ... (vezi toată discuția)
Scoatere masina de la impozit - buna ziua, am si eu o problema cu o masina achizitionata acum ... Bogdan_Toader Bogdan_Toader Buna ziua, Am si eu o problema cu o masina achizitionata acum cativa ani. Masina era inmatriculata pe judetul Mures. (proprietarul A) A fost cumparata ... (vezi toată discuția)