avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbarea intrării principale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbarea intrării principale

Bună ziua. Am o proprietate privata situata la colțul dintre doua străzi. Intrarea principală este pe una dintre străzi și aș dori să mut poarta pe cealaltă stradă. Menționez că unde este acum este foarte greu de intrat în curte. Legal am voie să fac această schimbare? Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ingradire cale de acces sylvya04 sylvya04 Buna ziua. Am situatia urmatoare: mai multi vecini avem acces la casele noastre prin cale de acces privata care a fost impartita in 4 loturi (lot 1 la ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire pentru o poarta de intrare in curte ? dumitru2000 dumitru2000 X are o casa pe colt. X vrea sa mai faca o poarta de acces in curte pe coltul unde nu are deja o intrare. Caresunt formalitatile ? trebuie cumva ... (vezi toată discuția)