Buna ziua,
Inainte de autorizare, trebuie solicitat la Primaria teritoriala un Certificat de Urbanism, care va indica posibilitatea crearii accesului si avizele necesare.
In funtie de mentiunile din CU, veti actiona corespunzator.
Nu se poate face o cerere simpla cu o schita unde sa arat unde as dori sa fac poarta ? Nu lucrez la constructie ci exclusiv la gard pe care vreau sa-l decupez pentru a face o poarta.
buna ziua
si eu sunt in situatia dumneavoastra. As vrea sa mai fac o poarta (curtea este mare, cu deschidere la 2 strazi) la strada cu asfalt (amandoua au fost asfaltate la vremea lor dar numai la una dintre ele s-au facut lucrari de intretinere).
am intrebat la primaria localitati in cauza dar desteptii de acolo mi-au taiat-o brusc ca nu se poate (fara o motivatie legala). Am aflat ulterior ca vor ei sa faca o parcare linga gardul meu.
Asa ca va scriu ca sa va intreb ce ati mai facut cu actele, ati aflat mai multe, ati reusit sa faceti poarta ?
Multumesc frumos
Drum de acces
Isashka
Salut, am nevoie de ajutor, stau in casa la curte si intrarea esti posibila doar prin drumul de acces, am o problema , nu am cum intra cu masina din motivul ca ... (vezi toată discuția)