avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara domnilor avocați vă rog frumos dacă mă ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara domnilor avocați vă rog frumos dacă mă puteți ...

Bună seara domnilor avocați vă rog frumos dacă mă puteți ajuta cu un sfat am făcut o greșeală am făcut o fotografie cu telefonul mobil la copia de buletin a mea nu la buletinul original am fotografiat doar copia și am trimis o unei persoane pe WhatsApp fără ca să acopăr seria buletinului și CNP ul acea persoană îmi poate face rău cu acea copie se pot face credite bancare cu acea fotografie după copia de buletin a mea Vă rog frumos să mă ajutați cu un sfat Dacă puteți Ce trebuie să fac în această situație o seară bună vă doresc

Alte discuții în legătură

Cnp gresit gabi478 gabi478 Buna ziua , Situatia mea este un pic diferita , deoarece pe certificatul de nastere am un CNP iar pe buletin altul , greseala s-a facut in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin de identitate si nume dupa divort eliy eliy Buna seara. As avea si eu o nelamurire cu privire la schimbarea buletinului si a numelui dupa divort. Stiu ca se poate reinnoi buletinul direct de la ... (vezi toată discuția)