avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Va rog daca ma puteți ajuta cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Va rog daca ma puteți ajuta cu o informatie in ...

Bună seara! Va rog daca ma puteți ajuta cu o informatie in legatura cu arhiva de la SC Dacodac Studio SRL București. Am lucrat în acord din 1994 pana în 2003. Am nevoie de adeverință pentru veniturile brute pana în martie 2001. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit BellaO BellaO Doresc sa obtin adeverinta de venituri de la firmele Paneuro Company si Paneuro Trading Sucursala Bucuresti. Pe site-ul arhivelor nationale nu exista ... (vezi toată discuția)
Reprezentare de un avocat in instanta-conflict cu societatea viky56 viky56 Buna seara, Am solicitat unei societati SA unde am lucrat 10 ani gr II-a(constructii)-SC ACM 4 SA sa-mi elibereze o adeverinta ptrveniturile realizate in ... (vezi toată discuția)
Arhive steagul roșu 1960? bv bajureanus@yahoo.fr bajureanus@yahoo.fr Bună ziua! Sunt B. V., am lucrat la \"Steagul Roșu\" Brașov, in construcții, ca muncitor necalificat, începând cu anul 1962,timp de mai mulți ani. ... (vezi toată discuția)