avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reprezentare de un avocat in instanta-conflict cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reprezentare de un avocat in instanta-conflict cu societatea

Buna seara,

Am solicitat unei societati SA unde am lucrat 10 ani gr II-a(constructii)-SC ACM 4 SA
sa-mi elibereze o adeverinta ptrveniturile realizate in acord global,ore suplimentare in perioada lucrata .Adeverinta necesara la dosarul de pensie.
Mi -a raspuns ca nu dau asa ceva ca nu mai au arhiva,ca nu ar cine cauta,ca e mult de lucru si ca nu am ce sa le fac.ca au mai fost dati in judecata si au primit doar amenda dar adeverinta tot nu au dat.
In aceasta situatie rog daca exista cineva sa-mi recomande un avocat ptr a se ocupa d acest caz si daca exista cale de rezolvare.

Multumesc
Victoria Plesca
0769/333.636
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:39, 29 Noiembrie 2009
Va rog ,exista posibilitatea sa fiu ajutata de un avocat?
Am doua probleme:
1.Legata de SC ACM 4 SA -eliberare adeverinta de venituri cf state de plata(acord,ore suplimentare)-pe motiv ca nu are cine cauta si nu mai au arhiva .
2.Legata de neincheiere contract de munca si neplata salariu ultimele luni -pe motiv ca nu am ce le face.SC CITY DESIGN CONSULTING SRL

Multumesc
trebuie sa formulati actiune la Tribunalul de unde domiciliati pentru plata dr. salariale restante.Cat despre veniturile realizte le puteti afla de la administratia financiara de care apartineti.
Un avocat puteti alege de pe lista de pe avocatnet.Veteti si dvs. cum trateaza subiectele si contactati-l

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta venituri suplimentare viky56 viky56 Buna ziua, Va rog un raspuns la urma toarea intrebare. Am lucrat 10 ani la SC ACM 4 SA-firma de constructii de unde am solicitat adeverinta de gr II-a si ... (vezi toată discuția)
Plata la negru si inselatorie din partea firmei viky56 viky56 Buna ziua, In urma interviului pe care l-am avut cu patronul unei firme ce detine mai multe firme,a ramas definitiv ca sa fiu platita cu o suma pe firma la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am cerut la firma unde am lucrat adeverință cu ... bucurvalentina bucurvalentina Bună ziua, am cerut la firma unde am lucrat adeverință cu veniturile realizate pe perioada lucrată, firma înca există dar adeverința pe care mi-a ... (vezi toată discuția)