avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am cerut la firma unde am lucrat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am cerut la firma unde am lucrat adeverință cu ...

Bună ziua, am cerut la firma unde am lucrat adeverință cu veniturile realizate pe perioada lucrată, firma înca există dar adeverința pe care mi-a eliberat-o nu este relevantă, nu este niciunde venitul realizat aferent perioadei lucrate. Fiind firmă de construcții au fost și ore suplimentare, se lucra și 10 -12 ore pe zi. Ce posibilatate am să mi se dea adeverință cu veniturile realizate în cazul în care ei zic că arhiva s-a deteriorat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:35, 31 Martie 2021
Aveti aceeași șansă ca și pentru prima data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate in constructii - care este temeiul legal in baza caruia veniturile realizate pentru programul normal de 10 ore/zi se pot lua in considerare la stabilirea si recalcularea pensiilor? zalanyi zalanyi Va rog sa-mi raspundeti conform Legii pensiilor Nr.263/2010, cum sunt considerate veniturile obtinute de fostii salariati care au prestat activitatea in ramura ... (vezi toată discuția)
Reprezentare de un avocat in instanta-conflict cu societatea viky56 viky56 Buna seara, Am solicitat unei societati SA unde am lucrat 10 ani gr II-a(constructii)-SC ACM 4 SA sa-mi elibereze o adeverinta ptrveniturile realizate in ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta venituri suplimentare viky56 viky56 Buna ziua, Va rog un raspuns la urma toarea intrebare. Am lucrat 10 ani la SC ACM 4 SA-firma de constructii de unde am solicitat adeverinta de gr II-a si ... (vezi toată discuția)