avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Am fost avansat la locul de munca ocupand ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Am fost avansat la locul de munca ocupand locul unei ...

Buna seara! Am fost avansat la locul de munca ocupand locul unei persoane care este in concediu crestere copil. Dupa revenirea acesteia la munca, eu voi fi retrogradat din functie? Am un act aditional de avansare pe termen nedeterminat.
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2025
Pabg, utilizator

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul de munca Seastar Seastar Buna seara. Sunt angajata în cadrul unei firme cu contract de munca pe perioada nedetermina, in regim part-time. O colega a intrat in concediu maternal, ... (vezi toată discuția)
Pot fi retrogradat? ciocintageorge ciocintageorge buna seara as dori sa stiu daca dupa ce am fost avansat de la functia de manipulant la sef depozit ma mai pot retrograda inapoi la functia de manipulant dupa ... (vezi toată discuția)
Din contabila secretara aroua_r aroua_r Dupa efectuarea concediului de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani am revenit la vechiul loc de munca. Inainte de a intra pe concediu de ingrijire ... (vezi toată discuția)