avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vă deranjez cu o rugăminte. Poate cineva să-mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vă deranjez cu o rugăminte. Poate cineva să-mi trimită o ...

Vă deranjez cu o rugăminte.
Poate cineva să-mi trimită o speță cu partajul judiciar în care instanța i-a atribuit imobilul succesoral neparatajabi in natură al defunctei mamei fiului în viaţă, iar soției supraviețuitoare a fiului decedat i-a atribuit sulta, reprezentând contravaloarea cotei parti de 1/2 din imobilul succesoral proprietate defunctei mame, transmisă prin testament universal soției supraviețuitoare, în situaţia cand sunt 2 descendenți direcți ca moștenitori legali.
Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Fratele meu a încheiat un testament ... nicu_eden nicu_eden Fratele meu a încheiat un testament autentificat universal prin care a lăsat toate bunurile mobile și imobile prezente și viitoare aflate în patrimoniul ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunici maladog maladog Mama decedata inaintea parintilor, sotul supravietuitor recasatorit. Prezinta vreun drept la mostenire din partea parintilor mamei, atat timp cat mama are un ... (vezi toată discuția)
Testament monalisa2174 monalisa2174 Buna ziua! As dori sa ma lamuriti intr-o problema. Matusa mea are un testament facut de catre sotul care a decedat pentru un imobil din afara casatoriei. Fiul ... (vezi toată discuția)