avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua. trebuie sa ma prezint la notar pentru o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua. trebuie sa ma prezint la notar pentru o succesiune. ...

buna ziua. trebuie sa ma prezint la notar pentru o succesiune. pot sa ma prezint cu o copie legalizata a certificatului de nastere, daca nu gasesc certificatul? multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinacochirila , utilizator 14:04, 1 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, dar copia respectivă o sa vi se opreasca la dosarul succesoral.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Martie 2025
raluk0207, utilizator
multumesc mult! nu stiam daca este suficient sa am copie legalizata. acestea au termen de valabilitate cumva? adica daca este facuta cu ani in urma, mai este valabila? numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt succesiune doru anghel doru anghel va rog frumos daca stie cineva as vrea sa stiu ce acte ii trebuie pt succesiunea dupa tata unei femei casatorite care are alt nume decat cel de fata . E ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)
Copia legalizata dupa certificatul de mostenitor impreuna ... zcristi2000 zcristi2000 Buna ziua, Copia legalizata dupa certificatul de mostenitor al mamei mele (decedata), impreuna cu actele proprietatii ptr. care s-a facut CM-ul, sunt ... (vezi toată discuția)