avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! In urma partajului dintre 2 frati, unul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! In urma partajului dintre 2 frati, unul dintre ei ...

Bună ziua! In urma partajului dintre 2 frati, unul dintre ei a primit un lot de teren, impreuna cu partea cea mai mare din casa batraneasca construită, aflata pe acel teren. Celălalt frate, care avea si el un lot de teren langa, a primit 2 camere din casa batraneasca, ambele încăperi avand ieșirea spre curtea lui. Eu am cumparat lotul de teren pe care era construita casa batraneasca . Am desființat partea mea din casa, mai puțin cele 2 camere, care nu-mi aparțineau. Deci vecinul are constructia compusă din 2 camere, eu sunt si proprietara terenulului de sub camerele lui. Nu vrea sa le desființeze, deși sunt 2 magazii improvizate, areal pentru rozătoare. Am posibilitatea sa-i cer chirie pentru folosinta terenului meu? Sunt 20 mp. Sper ca m-am făcut înțeleasă.
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Iesire indiviziune (casa vs teren) Alex24 Alex24 Este vorba despre un teren de 1000 mp pe care este construita o casa de 4 camere + dependinte si despre 2 frati care au facut succesiunea. Terenul este in ... (vezi toată discuția)
Accesiune imobiliara artificiala raducris77 raducris77 Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu un sfat juridic privind următoarea situație: In anul 2004, soacra mea împreună cu fiul ei au dobândit in cote egale ... (vezi toată discuția)
La cat am dreptul dintr-o mostenire? mirclau mirclau buna ziua am si eu o nelamurire si daca se poate sa ma luminati dvs am mostenit impreuna cu fratele si mama mea o casa+teren aferent si un teren ... (vezi toată discuția)