avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Presupunem ca suntem in 3 Martie si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Presupunem ca suntem in 3 Martie si primesti o oferta ...

Buna ziua!
Presupunem ca suntem in 3 Martie si primesti o oferta de munca, in care ai salariul dublu, fata de cel pe care il ai deja, tu fiind angajat deja la o firma.
Poti semna un contract de munca care intra in viguare pe 1 Mai ( contract semnat de ambele parti, care nu este inregistrat la ITM).?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:02, 2 Martie 2025
Da, se poate semna un astfel de c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract fara semnatura mea adomnicai83 adomnicai83 Buna ziua, Se poate inregistra un contract de munca fara semnatura mea(eu fiind persoana fizica) la ITM prin Revisal? Am fost instiintat de catre un ... (vezi toată discuția)
Bună seara angajatorul are nevoie de semnatura sau acordul scris ... Gabigabi67 Gabigabi67 Bună seara ANGAJATORUL ARE NEVOIE DE SEMNATURA SAU ACORDUL SCRIS AL SALARIATULUI PENTRU ÎNREGISTRAREA CONTRACTULUI DE MUNCĂ LA IRM ( REVISAL, REGES), EU ... (vezi toată discuția)
Modalitati de inregistrare a contractului de munca la itm loredanastiuca loredanastiuca Buna ziua, O persoana se confrunta cu urmatoarea problema: este in somaj, si a primit o oferta de munca in cadrul unei institutii si a acceptat oferta prin ... (vezi toată discuția)