Bună ! Doresc să divorțez de soț , el neștiind asta . Am fost și am vorbit cu avocatul. Iar acum aștept să îmi trimită un document ca să pot să îi dau acordul să trimită mai departe , ca să poată trimite acea înștiințare soțului .. avem o fetiță de un an și nouă luni , îmi e tare frică ca la prima înfățișare la judecătorie ce se va întâmpla și ce întrebări îmi va adresa judecătorul , ce să îi răspund , dacă cumva avocatul soțului mă va întreba ceva , și mai tare mi-e frică ca custodia fetiței să i-o acorde soțului ! Sunt foarte neliniștită și foarte stresată ! Nu știu ce și cum se vor petrece lucrurile acolo. Orice informație mi-ar prinde bine. Mulțumesc frumos!
Toate informațiile cerute de dvs trebuie sa le primiți de la avocatul care va reprezinta pentru procesul de divort.
Îndrăzniți sa-l sunați și rugati-l vsa va explice in detaliu toate aspectele juridice cu privire la situația dvs.
Colaborarea cu un avocat prespune si consultanta pe tot parcursul procesului și nu doar redactarea cererilor adresate instantei de judecata.