avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ! Doresc să divorțez de soț, el neștiind ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ! Doresc să divorțez de soț, el neștiind asta . Am ...

Bună ! Doresc să divorțez de soț , el neștiind asta . Am fost și am vorbit cu avocatul. Iar acum aștept să îmi trimită un document ca să pot să îi dau acordul să trimită mai departe , ca să poată trimite acea înștiințare soțului .. avem o fetiță de un an și nouă luni , îmi e tare frică ca la prima înfățișare la judecătorie ce se va întâmpla și ce întrebări îmi va adresa judecătorul , ce să îi răspund , dacă cumva avocatul soțului mă va întreba ceva , și mai tare mi-e frică ca custodia fetiței să i-o acorde soțului ! Sunt foarte neliniștită și foarte stresată ! Nu știu ce și cum se vor petrece lucrurile acolo. Orice informație mi-ar prinde bine. Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 04:20, 2 Martie 2025
Toate informațiile cerute de dvs trebuie sa le primiți de la avocatul care va reprezinta pentru procesul de divort.
Îndrăzniți sa-l sunați și rugati-l vsa va explice in detaliu toate aspectele juridice cu privire la situația dvs.
Colaborarea cu un avocat prespune si consultanta pe tot parcursul procesului și nu doar redactarea cererilor adresate instantei de judecata.
Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2025
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excluderea din drepturile parintesti Monica_Nuta Monica_Nuta Buna ziua, As dori sa stiu cum se poate obtine excluderea din drepturile parintesti a sotului meu, de care tocmai divortez, in 17 .04.2015 avem a doua ... (vezi toată discuția)
Rugăminte- divort cu minor Lucia Popescu Lucia Popescu Buna ziua! Ma numesc Lucia, am 33 ani si o fetita de 6 ani. Am intentat divorțul in Romania in 08.06.2016, pe motivul violentei in familie, lipsei de ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil minor elabina elabina Am deschis divortul in iunie 2010 primul termen in octombrie 2010,pana sa ajung la primul termen am renuntat la divort.Eu lucrez in italia cu contract de munca ... (vezi toată discuția)