avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil 2 ani din concubinaj in Olanda
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil 2 ani din concubinaj in Olanda

Locuim în olanda , avem un copil de 2 ani născut în România , nu mă mai înțeleg cu tatăl copilului , îmi doresc despărțirea, însă vreau să rămân în olanda împreună cu copilul , tatăl nu este de acord și dorește să se întoarcă cu ea , cum se procedează ? Menționez ca tatăl a fost de multe ori violent cu mine
Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2025
Mslt27, utilizator

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Katy2316 Katy2316 Vreau sa stiu daca tatal imi poate lua copilul daca ma despart de el . Copilul este conceput inafara casatoriei . Doresc sa ma despart de acesta deoarece este ... (vezi toată discuția)
divort buna seara sunt casatorita din 2015 ,eu doresc sa divortez, sotul ... AnaFT AnaFT Buna seara sunt casatorita din 2015 ,eu doresc sa divortez, sotul nu isi doreste desi nu traim impreuna de 3ani. Din aceasta casatorie a rezultat un copil care ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate copil minor loredanamaria loredanamaria Buna ziua.ajutati-ma va rog.Problema mea este urmatoarea.Sunt mama unei fetite de 12 ani,sunt despartita si fetita mi-a fost incredintata mie.Locuim in Italia ... (vezi toată discuția)