avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am mostenit un teren agricol (arator), nu a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am mostenit un teren agricol (arator), nu a fost lucrat de multa ...

Am mostenit un teren agricol (arator), nu a fost lucrat de multa vreme si portiuni din el s-au impadurit. Ce trebuie sa fac ca sa-l curat/defrisez fara sa intru in puscarie?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:47, 2 Martie 2025
Aveti acte pe acel teren? Aveti certificat de mostenitor si intabulare? Figureaza terenul in certificatul de mostenitor?
Spuneti ca „portiuni din el s-au impadurit.”, adica in mod natural s-au impadurit sau cineva a plantat acolo?
Ce specii de arbori exista pe acel teren? Unde este terenul si daca exista ocol silvic in zona?
Ce ar trebui sa faceti? O documentare sa vedeti care este regimul juridic al acelui teren si daca va mai apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exploatare faneata andreipalcu andreipalcu buna seara. am o mare nelamurire... detin o proprietate privata intabulat, CF cu titlul de FANEATA este un teren de 4,5 HA pe care se afla de fapt padure in ... (vezi toată discuția)
Contraventie, amenda taiere copaci de pe proprietate robix robix Buna ziua. Azi am fost pus in fata unei aberatii made in Romania. Am rugat o persoana sa-mi taie salcamii de pe un teren aflat in proprietatea mea si, supriza, ... (vezi toată discuția)
Padure "pazita" de ocolul silvic sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Dețin in posesie 11 ha pădure pentru care plătesc paza la un ocol silvic. Când am primit in posesie aceasta pădure am observat mai târziu ca un ... (vezi toată discuția)