Bună ziua.Parinti mei decedați au construit casape terenul părinților, tatăl fiind cel mai mic dintre cei 7 frați a rămân în cară cu părinți, unde s-au construit aceasta casa,în urma succesiuni eu și fratele meu am dobândit aceasta casa,dar nu avem acte pe pământul de sub casa,vrem va dam aceasta casa uniri tineri dar cu acte prin care ei sa devina proprietari,nu putem pt ca doi din copii fraților tatălui nu vor sa cedeze acel pământ. Exista o soluție pt aceasta problema,este păcat dr acea casa nelocuita se distruge.Multumesc!
Bună ziua. Sunt doua chestiuni aici.
1) Ati spus ca, dvs si fratele dvs, ati dobandit acea casa si ca aveti acte pe casa,, si ca vreti sa dati casa cuiva.
Atunci dati casa acelei persoane, daca tot vreti sa o dati. Nu trebuie sa detineti si pamantul „de sub casa”.
2) Va intereseaza pamantul de „sub casa”? Sau si pamantul de „langa casa”? Pentru ca sunt chestiuni diferite, si in acest domeniu al hartiilor si al actelor, conteaza orice detaliu. Adica, va intereseaza toata curtea?
Daca va intereseaza toata curtea, trebuie analizate mai multe aspecte, poate este incidenta o uzucapiune, poate este nevoie de un partaj, poate poate poate,, In concluzie, exista o solutie pentru acea problema, dar fara a se vedea actele este greu de ghicit care este solutia.