avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua,am o problema am cumpărat o masina in anul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua,am o problema am cumpărat o masina in anul 2024 în ...

Bună ziua,am o problema am cumpărat o masina in anul 2024 în ianuarie și la momentul vânzări de intermediar mi făcut un contractun singur exemplar ca după 4 luni sa pot lua de la fostul proprietar fiscal și am putut înmatricula masina iar acum după un an de zile ma contactat fostul proprietar ca sunt acte false și ca îi apare la fisc,problema este ca la mine la primărie au luat-o în evidenta încă din 2024 ce, presupune aceasta situație

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto cu probleme. AYF1 AYF1 In 2014 am cumparat o masina de la o persoana ( intermediar ) care nu este proprietarul in acte al autoturismului. Nu mi s-a dat fiscal ( mai pe scurt am luat ... (vezi toată discuția)
Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)
Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)