avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Pot repara o mașină cu dauna totala la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Pot repara o mașină cu dauna totala la un mecanic ...

Bună ziua! Pot repara o mașină cu dauna totala la un mecanic neautorizat? Dacă da trebuie să fac ITP din nou? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in luma aprilie am vandut o masina sh unui client. ... yxzxzy yxzxzy Buna ziua! In luma aprilie am vandut o masina SH unui client. In calitate de dealer autorizat am emis factura si certificat de garantie 12 luni. Clientul a ... (vezi toată discuția)
Masina accidentata si mecanic mincinos ksaiz ksaiz Anul trecut in vara sora mea a avut accident rutier, a intrat cineva in ea, a fost anuntata politia si intr-un final, a discutat cu persoana care a intrat in ... (vezi toată discuția)
Conducere auto fără acord proprietar. bună ziua, ma confrunt cu următoarea situatie: in luna octombrie ... misu07 misu07 Bună ziua, Ma confrunt cu următoarea situatie: In luna Octombrie a anului trecut am dus mașina la un service într-un oraș apropiat localității de ... (vezi toată discuția)