avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua am avut un accident rutier în Polonia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua am avut un accident rutier în Polonia rezultând ...

Bună ziua am avut un accident rutier în Polonia rezultând o persoană vătămată corporal vina mea ar fi ca am depășit pe linie dublă continua iar acea persoana a făcut stânga fără să se asigure
Precizez că persoana respectivă a ieșit de pe o strada lăturalnică a rulat cu o viteza de 30 km la ora circulând pe partea din dreapta vreo 300 de metri după sa hotărât sa facă stânga, eu credeam ca dorește să se oprească a semnalizat cu 5-10 metri înainte de a vira la stânga.
Polițisti miau zis ca eu sunt vinovat pentru ca am depășit în curbă pe linie dublă continuă
Vreau să vă întreb nu este culpă comună ?
Cei de la politie miau spus ca probabil o sa primesc o pedeapsă cu suspendare știți cumva cum se aplica asta în polonia ?
Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2025
Ionut234@, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident rutier - cine este vinovat? cicidaniela cicidaniela buna ziua as dori sa stiu daca sunt vinovat sau nu si cum pot sa demonstrez ca nu sunt vinovat multumesc, fapt : ma aflam pe DN1, sosea cu o banda pe ... (vezi toată discuția)
Asigurătorii nu se pun de acord în privința vinovăției șoferilor, prin urmare nu plătește niciunul. cum se poate recupera paguba? Lorenafaur Lorenafaur Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi in urmatoarea problema: In cursul lunii aprilie 2018, autoturismul unei societati a fost implicat intr-un ... (vezi toată discuția)
Benzi de circulatie si randuri cyan cyan acum doua zile era sa raman fara permisul de conducere pentru depasire. \\"era\\" ptr ca dupa indelungi :worthy: , :(( si argumente din regulament m-am ales ... (vezi toată discuția)