avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am făcut o contestatie la judecatoria de unde am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am făcut o contestatie la judecatoria de unde am domiciliul ...

Bună ziua .Am o întrebare va rog frumos sa ma ajutați.
Am făcut o contestatie la judecatoria de unde am domiciliul pt.o contravenție parcare în sectorul 3 București și am primit de la judecatorie termen pt.instanta și în același timp sa fac intampinare ... cum trebuie făcută exista un modem anume ?
Cel mai recent răspuns: Astancai Pusa , utilizator 09:22, 3 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati depus o plingere contraventionala impotriva acelui proces verbal de contraventie, intimpinarea e actul prin care pîrîtul se apara, contesta la rindul sau plingerea. Poate raspuns la intimpinarea facuta de politia locala. Daca ati redactat plingerea, veti sti sa dati raspunsul argumentat si la intimpinare.
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
latka, utilizator
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație amendă radar goldieczr goldieczr Buna ziua. Doresc sa contest o amenda pentru radar. In procesul verbal apare \'Articol prevedere: 121/1, Act normativ: HG 1391/06, Articole sanctionate: ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda contraventie danaa1 danaa1 In termen legal am facut o plangere impotriva unui proces verbal de amenda contraventie, apoi am depsu-o la instanta. Acum ulterior, am studiat mai ... (vezi toată discuția)
Solicitare clarificare situatie fiscala privind obligatiile fiscale (o amenda circulatie in urma cu aprox 3 ani) dansara2002 dansara2002 Buna ziua 1. Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine. In urma cu aprox 3 ani am primit o amenda de circulatie pe care am contestat-o, in sensul ca am facut o ... (vezi toată discuția)