avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Transparenta actului decizional in administratia ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Transparenta actului decizional in administratia publica.

In afara de codul administrativ care cere transparenta, exista vreo forma/lege care sa oblige primaria si CL sa transmita live sedintele? Aparatura exista de la CL trecut dar alesii nu vor transmiterea din motive subiective. Ne-ar ajuta o plangere la prefect?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:36, 3 Martie 2025
Și motivele pentru care doriți să urmăriți live ședințele sunt tot subiective. Ședințele sunt publice. Cine vrea să le urmărească merge în sală. Povestea cu video a fost în pandemie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat consilier gheorghe50 gheorghe50 Am citit aspectele legate de legea 393-2004 art 9 . Intrebarea mea este : ce se intampla daca consiliul local nu aproba proiectul de hotarare princare se ... (vezi toată discuția)
Sedinta de constituire a consiliului local Mathushalem Mathushalem Salutari...o intrebare scurta...Se supune sedinta de constituire a Consiliului Local normelor de convocare normale sau are o procedura de convocare diferita ? ... (vezi toată discuția)
Schimbare abuzivã din funcþie a viceprimarului clarias clarias Bună seara,vă supun atenţiei 2 subiecte. 1)am fost viceprimar într-o comună și am fost schimbat din funcție,fără acordul primarului, ... (vezi toată discuția)