avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recalculare alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recalculare alcoolemie

probe biolgice prima proba 1.05 a doua 0.85 cat ar putea sa-mi iasa la recalculare?
Cel mai recent răspuns: ContSters126857 , utilizator 21:01, 11 Februarie 2010
Nu a-ti mentionat la ce interval de la consum alcool a fost prelevata proba,
prima ,a doua.
La recalculare o sa va iasa o alcoolemie mai mare fata de valoarea de 1,05 deoarece alcoolemia din sange este in scadere si toata tyreaba asta cu recalcularea dureaza intre 4 si 6 luni pana vine raspunsul.
nimeni nu poate aprecia ce alcoolemie ati avut dvs.
medicii legisti stabilesc acest aspect in functie de o serie de aspecte:greutate,inaltime,cantitatea de alcool,felul ei etc.
metabolismul difera de la om la om

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul alcoolemie vovy vovy Va rog sa-mi explicati si mie daca stiti cum se calculeaza alcoolemia. Am fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat o alc. de 0.43 mg la ora 19:48. La ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcolemie nelutu30 nelutu30 am mai pus o intrebare referitor la problema mea si am primit un raspuns bun ,ce vreau eu sa stiu este daca cineva de aici are cunostinta despre o problema ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)