avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... O persoana vrea sa depune un act la judecata cu titlu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

O persoana vrea sa depune un act la judecata cu titlu de uzucapaciune.Intrebarea ...

O persoana vrea sa depune un act la judecata cu titlu de uzucapaciune.Intrebarea este pe cine trebuie pus ca PARAT LA CEREREA DE CHEMARE LA JUDECATA ???.Multumesc foarte frumos deja inainte daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:40, 3 Martie 2025
Parat este proprietarul.
Nu este asa simplu cum pare.

Mergeți la avocat pentru ca sunt multe aspecte de drept și de fapt de analizat.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducerea in cauza si a altor parati marianaflore marianaflore Buna ziua, Am introdus o cerere de chemare in judecata impotriva unui parat si acum sunt in faza in care trebuie sa formulez raspuns la imtampinare, insa as ... (vezi toată discuția)
Proces cu casa de pensii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: pe vechiul cod civil procesele cu casele de pensii aveau doua grade de jurisdictie,respectiv fond la tribunal si recursul la curtea de ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare flori73 flori73 Buna ziua.Am facut cerere de chemare in judecata a Ministerului Administaratiei Publice.Am cerut sa se judece in lipsa.Am trimis si completare la cererea de ... (vezi toată discuția)