avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Bună seara! Am un PFA pe numele meu in domeniul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Bună seara! Am un PFA pe numele meu in domeniul Ridesharing, ...

Bună seara!
Am un PFA pe numele meu in domeniul Ridesharing, dar eu sunt angajat cu normă întreagă în altă parte.
Întrebarea mea este daca mai trebuie sa plătesc CASS pe PFA, având în vedere faptul că angajatorul meu plătește pentru mine...
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 09:54, 3 Martie 2025
Buna ziua

Da, trebuie sa platiti CASS si pt veniturile realizate ca PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul contributiilor catre bugetul de stat in cazul angajatului cu studii superioare Cristina I. Cristina I. Buna dimineata. As dori sa stiu care este suma ce trebuie platita catre stat pentru un angajat cu studii superioare ce profeseaza in domeniul pentru care ... (vezi toată discuția)
Salariat cu norma intreaga si pfa stan camelia stan camelia Buna ziua! Daca sunt salariata cu norma intreaga si am si un PFA in declaratia unica trebuie sa optez pentru CAS si CASS ? (vezi toată discuția)
Pfa-impozite datorate Dany5 Dany5 Buna ziua! Sunt angajata ca medic rezident ,am contract de munca cu norma intreaga pe 7 ore.Intentionez sa-mi deschid un PFA pentru a colabora cu o clinica ... (vezi toată discuția)