avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Suntem angajați prin agenție la o firma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Suntem angajați prin agenție la o firma de transport ...

Buna ziua! Suntem angajați prin agenție la o firma de transport din Italia. Suntem șoferi de camion! Lucram 3 luni pe comunitate cu 3 săptămâni acasă! Întrebarea mea : este legal că cele 3 săptămâni pe care le stam acasă să nu fie plătite?? Ținând cont că cele 3 luni de munca le stam numai în camion????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:27, 3 Martie 2025
Ar fi necesar să contactaţi ataşatul pe probleme de muncă şi sociale şi să îi aduceţi la cunoştinţă problemele întâmpinate.

Ataşatul pe probleme de muncă - dna MIRELA VIDEA
Ambasada României în Republica Italiană
Biroul Ataşatului pe Probleme de Muncă şi Sociale
Via Nicolò Tartaglia nr.36, 00197 Roma
Tel: (0039) 06 806 96 326; fax: 0039.06.808.49.95
Tel: 06.808.45.29. / 06.808.35.37. int.: 271 sau 224
E-mail: roma.social@mae.ro / roma.social1@mae.ro
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Specific că contractul este pe Romania!
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Angajatorul este din tara sau din Italia?
Italia

Cornel Vasile a scris:

Angajatorul este din tara sau din Italia?

Atunci adresati-va Atasatului pe probleme de munca pentru indrumari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, lucrez cu contract de munca in italia si am rezidenta. ... liviu24 liviu24 Buna ziua, Lucrez cu contract de munca in Italia si am rezidenta. Familia (sotia/copilul) sunt in Romania. Poate beneficia copilul/sotia de asigurare medicala ... (vezi toată discuția)
Pentru anii munciți cu acte în regulă în italia aș putea ... Cami2014 Cami2014 Pentru anii munciți cu acte în regulă în Italia aș putea recupera contribuțiile plătite dacă NU primesc pensie de la statul italian? (vezi toată discuția)
Nu am primit ultimul salariu după demisie Georgianro Georgianro Am lucrat în italia cu contract de italia o luna si jumătate dupa care mi.am dat demisia și am plecat.Eu si încă un coleg. Patronul amenință ca nu ne ... (vezi toată discuția)