avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ,am semnat un contract de vânzare cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ,am semnat un contract de vânzare cu o firma care ...

Bună ziua ,am semnat un contract de vinzare cu o. firma care vinde aspiratoarele kirbi,datorită unui agent goarte insistent care în ciuda faptului ca iam spus ca nu cumpăr el tot îmi făcea oferte cum ca dacă obține un preț bun sa batem palma și pina la urmă a convins-o pe Soția mea. După semnarea acestui contract el l-am întrebat de termenul returnării iar el mi-a spus ca nu există așa ceva, după care n-ea arătat o rubrica în care era scris ca nu avem dreptul la retur.oare se mai poate rezilia acel contract ?ce ma sfătuiți..mulțumesc

Alte discuții în legătură

Contract de vizionare agentie imobiliara si vanzator particular ambra12 ambra12 Buna ziua, v-as fi foarte recunoscatoare daca ma puteti lamuri in urmatoarea situatie: am achizitionat un apartament care a fost vizualizat atat printr-o ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol din mostenire Ilie1977 Ilie1977 Buna ziua, Se poate vinde un teren agricol mostenit de la parinti daca arendasul se opune ,avand un contract semnat cu unul dintre parinti, inainte de ... (vezi toată discuția)
Cum reziliez un contract de reprezentare imobiliara? ro_cora ro_cora Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema. Am vazut un apartament cu o agentie, apoi i-am sunat sa le spun ca vreau sa fac o oferta. Nu au mai raspuns ... (vezi toată discuția)