v-as fi foarte recunoscatoare daca ma puteti lamuri in urmatoarea situatie: am achizitionat un apartament care a fost vizualizat atat printr-o agentie imobiliara cat si prin reprezentantul legal al vanzatorului. Apartamentul era afisat de catre mai multe agentii si de catre vanzator. Nestiind ca vizitez acelasi apartament, am semnat un contract de vizionare cu o agentie imobiliara. Avand in vedere ca la negocierea pretului nu au reusit sa imi obtina o oferta avantajoasa, renuntasem la serviciile lor. Ulterior am fost convinsa de catre reprezentantul legal al vanzatorului, deoarece a fost dispus sa negocieze pretul. Acum, dupa 2 luni, am primit o somatie de plata de la agentia imobiliara cu care semnasem acel contract pe o suma inexplicabil de ridicata. Se poate face face ceva in aceasta privinta?
Va multumesc
Daca contractul pe care l-ati semnat are o clauza in care spune ca ofertele vizionate cu agentia nu pot fi achizitionate decat prin agentia cu care ati vizionat acel apt., nu puteti face nimic , deci trebuie sa achiati comisionul agentiei. Nu invocati motive fara sens, doar stiti sa cititi, vad ca stiti sa si scrieti. Atunci inseamna ca sunteti un om care a citit inainte de a semna si clar , platiti comisionul celui care v-a aratat oferta cu un contract de vizionare.