Ma confrunt cu urmatoarea problema. Am vazut un apartament cu o agentie, apoi i-am sunat sa le spun ca vreau sa fac o oferta. Nu au mai raspuns la telefon cateva zile. Am incercat pe email si degeaba. A mai trecut o luna si mi-au raspuns intr-un final la telefon, au zis ca discuta cu proprietarul si revin. Au trecut doua zile si niciun semn de la ei. Am incercat sa ii sun iar si nu imi raspund. Nu vreau sa ii fentez in niciun fel, nu am datele de contact ale proprietarului. Vreau doar sa ma reprezinte, sa faca oferta proprietarului, sa munceasca pentru mine si sa le dau comisionul. Doar ca nu par a vrea sa faca asta, iar eu mai am vreo 3 agentii cu care discut si care m-au intrebat de apartamentul asta, deci as putea lucra cu oricare din ele. Am zis nu fiindca aveam contract de vizionare cu prima agentie, dar avand in vedere ca nu ma pot baza pe ei, as vrea sa ma mut la altii. Cum pot face sa nu platesc doua comisioane? Am dovezi mailurile fara raspuns si istoricul telefonului, in care se vad apelurile fara succes. Pot rezilia contractul cu ei in baza lor? Mentionez ca nu am contractul initial pe care l-am semnat cu ei pentru ca nu aveau doua copii. Multumesc frumos.
Mergeti la aceasta agentie si discutati cu seful agentiei. Solicitati-le urgent raspuns scris din care sa reiasa ca acestia au discutat cui vanzatorul care nu accepta oferta de pret facuta de dumneavoastra si drept consecinta reziliati contractul cu agentia.