avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Varsta pensionare_discutie cu dl Carp
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Varsta pensionare_discutie cu dl Carp

Buna dimineata,
Revin la discutia avuta cu dl Carp in data de 1 Martie, cu rugamintea de a-mi raspunde la inca o intrebare (nu ma pricep si nu sunt lamurit complet):
'La 58 ani si 9 luni fara penalizare?"
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Rosca Marian , utilizator 11:44, 3 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
-Fara penalizare daca indeplineste contia de stagiu complet contributiv de 35 ani + 5 ani de stagiu de cotizare.
-Daca nu indeplineste, va fi cu penalizare.
Multumim mult dle Carp. Sunteti un adevarat profesionist!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare Rosca Marian Rosca Marian Buna dimineata, IN SOLICITAREA MEA ANTERIOARA NU AM FOST SUFICIENT DE CLAR!! Stiu ca este 1 Martie dar sotia ar vrea sa stie daca se poate pensiona INCEPAND ... (vezi toată discuția)
Pensionare buna dimineata...am rugamintea de a ma ajuta cu un ... zakazaka zakazaka Pensionare Buna dimineata...Am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la problema mea .Mentionez ca sunt femeie, nascuta in noiembrie 1967,am 35 de ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, referitor art 56 noua lege a pensiilor : art. 56. ... somon somon Buna ziua, referitor art 56 noua lege a pensiilor : Art. 56. - Persoanele care au depăşit stagiul complet de cotizare contributiv prevăzut în anexa nr. ... (vezi toată discuția)