avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Mai trebuie depusa declarație unica in 30 de zile de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Mai trebuie depusa declarație unica in 30 de zile de la deschidere pfa?

In curând îmi deschid un PFA nu mai trebuie depusa declarație unica in 30 de zile de la deschidere ?
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declarație otilia.necula otilia.necula Bună ziua, De curând mi-am deschis un pfa pentru a putea colabora cu o firmă din America. Ofer servicii suport,adică ma ocup de ofertare către alte ... (vezi toată discuția)
Pfa fara activitate/venituri; ce declar? Vania A Vania A Buna ziua, De curand mi-am deschis PFA pentru servicii de traducere. In urmatoarele doua luni nu voi avea niciun fel de venit din aceasta activitate, ... (vezi toată discuția)
Plata contributie anaf pentru pfa norma de venit WishLawWasBetterDefined WishLawWasBetterDefined Buna ziua. Am infiintat un PFA pe norma de venit in 2019 in septembrie, in Bucuresti si am inchis-o in martie 2020. Acest PFA a avut doar o incasare in ... (vezi toată discuția)