avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA fara activitate/venituri; ce declar?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA fara activitate/venituri; ce declar?

Buna ziua,

De curand mi-am deschis PFA pentru servicii de traducere. In urmatoarele doua luni nu voi avea niciun fel de venit din aceasta activitate, inseamna ca nu sunt obligata sa platesc impozite si contributii, nu? Este necesar totusi sa depun vreun document prin care declar venituri 0?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:41, 5 Iulie 2021
Buna ziua,
In cel mult 30 de zile de la infiintare trebuie depusa declaratia unica cu venitul estimat a fi realizat anul acesta, anul viitor depuneti declaratia cu venitul realizat si platiti si contributiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întâmpin câteva dificultăți legate de completarea declarației unice pentru pfa cu venit 0, vă rog să mă ajutați Bogdan52 Bogdan52 Buna ziua, Intampin cateva dificultati legate de completarea formularului pentru declaratia unica. Sunt PFA individual cu impozitare in timp real, insa anul ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)
Pfa 2019 impozit si taxe cristi_gdc cristi_gdc Buna ziua. Pentru un PFA deschis in 2019, sistem real, plata impozitului pe venit si a contributiilor sociale se va face pana la data de 25 aprilie pentru ... (vezi toată discuția)