avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declarație
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declarație

Bună ziua,
De curând mi-am deschis un pfa pentru a putea colabora cu o firmă din America. Ofer servicii suport,adică ma ocup de ofertare către alte firme. Aș putea să-i tarifez, având în vedere că întârzie să-mi trimită de muncă? Am înțeles că trebuie să depun o declarație în 30 zile de la deschiderea firmei și aș dori să știu care e aceasta?
Mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:07, 16 Octombrie 2019
E vorba de declaratia unica depusa pe spatiul privat virtual in care treceti valorile estimate a le realiza in acest an pentru venituri incasate si cheltuieli platite pe pfa.
Ati putea să-i tarifati daca e trecut asa ceva in contractul dintre parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am facut pfa in domeniul web cam. malina111 malina111 Mi-am facut pfa in domeniul web cam , dar nu stiu ce trebuie facut mai departe ,an inteles ca trebuie sa depun o declaratie la anaf ? si trebuie sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)
Contributi la un pfa pensionar omoro omoro Ce contributii trebuie sa platesc la stat daca o sa am un pfa si sunt pensionar si daca sunt mai mici decat in cazul unui srl in care as fi obligat sa fiu ... (vezi toată discuția)