avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna Ziua! Mi-a fost scoasa casa la licitatie de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna Ziua! Mi-a fost scoasa casa la licitatie de executor dar ...

Buna Ziua! Mi-a fost scoasa casa la licitatie de executor dar eu nu am unde locui .Pot face ceva in cazul Asta?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 19:35, 3 Martie 2025
Buna ziua

Doar sa vorbiti cu un avocat care sa studieze cazul dvs.

Altfel, faptul ca imobilul scos la licitatie este de fapt domiciuliul dvs nu e un motiv sa nu se mearga mai departe, chiar daca nu mai aveti alt imobil pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu e nimeni care ma poate ajuta ??? rokhsana rokhsana Buna ziua. Am primit de curând de la un executor judecătoresc o citatie, in care mi se spune ca 2 garsoniere care sunt pe numele meu vor fi puse la ... (vezi toată discuția)
Bunuri facturate Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua am o incunviintare silita pe casa toate bunurile de la termopane la mobila am chitanta pe numele altcuiva intrebarea e daca pe bunuri am facturi pe ... (vezi toată discuția)
Cum cumperi un imobil aflat sub sechestru, scos la licitatie ? Florina18 Florina18 O persoana are casa scoasa la licitatie in urma unui proces de divort cu sotia. Sotul nu plateste sotiei suma stabilita de instanta si casa le este scoasa la ... (vezi toată discuția)