avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunuri facturate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunuri facturate

Buna ziua am o incunviintare silita pe casa toate bunurile de la termopane la mobila am chitanta pe numele altcuiva intrebarea e daca pe bunuri am facturi pe numele altcuiva are dreptu executoru sa le scoata la licitatie?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 01:38, 12 Iunie 2018
Termopanele sunt bunuri prin natura lor incorporate imobilului. Mobila poate fi scoasă din casa. Dar de ce nu contestați Executarea silita imobiliară?... numai sunteti in termen?... sau ati contestat si ati pierdut?
Termopanele sunt bunuri prin natura lor incorporate imobilului. Mobila poate fi scoasă din casa. Dar de ce nu contestați Executarea silita imobiliară?... numai sunteti in termen?... sau ati contestat si ati pierdut?
Nu am pierdut inca dar nici nu stim ce se intampla.incunviintarea silita sa facut pe site judecatoriei in 26.05.2017 insa nu am primit nimic de la executor pana acum am fost dati la executor de catre niste vecini,in urma unui accident dar nu am fost implicati direct in accident.de ce nu primim nimic de la executor cum putem sti ce se intampla acum?Multumesc
Vecinii cu siguranța au titlu executor împotriva Dvs. Probabil ca nu V ati aparat in acel proces sau nu ati avut un avocat bun. Acum nu aveți ce altceva sa faceti decât sa așteptați somația de la executor. dacă nu doriti sa va fie vândută casa, va sugerez sa achitati ce datorați vecinilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditorii mi-au spus că au inițiat procedura de executare imobiliară. este posibil acest lucru dacă imobilul nu este întabulat? Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua dupa legea noua un imobil care este neintabulat si terenul imobilului are alt propietar.cum se procedeaza dupa legea noua?se poate executa o casa ... (vezi toată discuția)
Încuviințare de executare silită în data de 26.05.2017, dar eu nu am primit nimic de la executor. În ce termen trebuie trimisă somația? Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua in 26.05.2017 mi sa facut o incunviintare de executare silita pe site judecatoriei insa inca nu am primit nimic de la executor ce se intampla in ce ... (vezi toată discuția)
Incunviintare de executare Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna seara,imi cer scuze ca va deranjez din nou insa stau ca pe ace.am primit o incunviintare de executare silita pe site judecatoriei in 26.05.2017 doar pe ... (vezi toată discuția)