avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Împreună cu fratele meu suntem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Împreună cu fratele meu suntem succesorii unui ...

Bună seara! Împreună cu fratele meu suntem succesorii unui apartament.eu locuiesc in acel apartament .Dacă fratele meu vrea sa vândă și eu nu sunt de acord , cum putem rezolva situația? Cere prea mult pt partea lui ca sa-i dau eu banii.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:40, 3 Martie 2025
Va judecați.
Mergeți la avocat daca vreti sa aflați diverse strategii tehnico-juridice care sa fie folosite de avocat la proces.

București 2025
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.! sunt coproprietar, împreună cu fratele meu, al ... marvio andreescu marvio andreescu IEȘIRE DIN INDIVIZIUNE Bună ziua.! Sunt coproprietar, împreună cu fratele meu, al unui apartament. Fratele meu, însă, refuză vânzarea acestuia. ... (vezi toată discuția)
Chirie intre coproprietari Cristea Ion Cristea Ion Chirie intre coproprietari. Buna ziua, dețin 80% dintr-un apartament în urma unei moșteniri unde locuiesc singur. 20% este deținut de către fratele meu. ... (vezi toată discuția)
Folosinta in comun Teddy71 Teddy71 Buna ziua , in urma decesului tatalui , am initiat proces fratelui vitreg care nu m-a chemat la succesiune . In masa succesorala este si un apartament cu 3 ... (vezi toată discuția)