avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua.Am un proces de respectare a unui drept de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua.Am un proces de respectare a unui drept de servitute.S-a ...

Buna ziua.Am un proces de respectare a unui drept de servitute.S-a dat solutia pe scurt,in care toate cererile au fost respinse,atat ale reclamantilor ,cat si paratilor,si exceptiile si cheltuielile de judecata.Ce inseamna asta,de fapt?Multumesc anticipat.
Ca nimeni nu a castigat nimic.
Toate au fost respinse ca neintemeiate.Deci totul ramane ca in prezent.?Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
Aida2016, utilizator
Nu va pot da mai multe detalii ca nu am citit, dar nu inteleg ce nu a fost suficient de clar in mesajul anterior.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs Madalina43 Madalina43 Buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat in ceea ce priveste un recurs admis. Datele problemei sunt urmatoarele: la instanta de fond am castigat ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitate reprezentant Sever Simion Sever Simion Daca ii contest calitatea presedintelui de asociatie prin faptul ca nu a fost respectata legea la alegerea sa si am cerut in instanta anularea PV de adunare ... (vezi toată discuția)
Solutie proces! haller haller Buna ziua! As dori sa mi se explice si mie solutia din [b]apel[/b]. La prima instanta pe fond s-a dat urmatoarea solutie: \\"Solutie: HOT.-Respinge ... (vezi toată discuția)