Înștiințare sa am prezint pentru un accident rutier despre care nu stiu.
Am primit o înștiințare pe 28.02.2025, să mă prezint cât mai urgent la biroul rutier deoarece sunt suspiciuni că sunt implicată într-un accident ușor produs in data de 20.02.2025. M-am prezentat la data stabilită cu domnul agent, respectiv 03.03.2025 ora 9,30. La 10.30 a fost prezent și soferul celeilalte mașini implicate și mi s-a comunicat că în data de 20.02.2025, la un viraj stânga al meu, sunt suspiciuni că am atins bara stânga a celeilalte masini,. Menționez că nu știu să fi atins cealaltă mașină. Coonducătorul celeilalte mașini declară că a fost cu mașina la polișat, nu s-a rezolvat problema apoi a mers la biroul rutier să declare evenimentul. Agentul de poliție luase la cunoștință de polișul efectuat, spunându-mi că domnul nu declara accidentul dacă se rezolva cu polișul. Mi s-a reținut permisul pe o perioadă de 30 zile, 4 puncte amendă, 3 puncte avertisment. Menționez că nu am vizionat înregistrarea video. În situația respectivă pot contesta procesul verbal întocmit?
Mulțumesc.
Nu e asa complicat de descoperit adevarul, daca dvs. sustineti ca nu aveti habar de vreun contact, exista totusi posibilitatea de a cauta urme pe masina. Aveti asa ceva pe masina dvs. ? Politistul a inspectat masina dvs. ? Puteti contesta in instanta acel PV de contraventie, daca pe masina dvs. nu exista vreo urma care sa va incrimineze, la inaltimea barei masinii celuilalt ,presupus ca pagubit. Cereti in plingere ca politia sa prezinte probele care au determinat sanctionarea dvs.
Da, aici aveti dreptate, cel "pagibit" nu avea voie sa efectueze lucrarea de polishare, e ca si cum ai ascunde urmele accidentului. Si nu era normal ca politistul sa accepte un asemenea argument, ca nu se mai declara accidentul, daca iesea lucrarea de polishare.
Accident auto
este
Buna ziua, am fost implicat intr-un accident rutier din care au rezultat pagube materiale minore.
Accidentul s-a produs cand eu eram in coloana pe banda a ... (vezi toată discuția)