avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA O firma colaboreaza cu alta firma care contracteaza ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

O firma colaboreaza cu alta firma care contracteaza ...

Buna ziua ,o firma colaboreaza cu alta firma care contracteaza tabere scolare din toata tara ,asat presupune :cazare ,masa,excursii ,un program bine definit dupa un regulament.
Intrebarea mea este cu ce cota de tva sa emit factura firmei cu care colaborez (cea care contracteaza taberele)
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Tva servicii efectuate in strainatate. creatza_70 creatza_70 Buna ziua, Am achizitionat servicii turistice in strainatate (transport avion, cazare, masa) de la o agentie de turism cu sediul in Romania - TVA 0%. Acum ... (vezi toată discuția)
Activitate organizare excursii, tabere si team buildinguri cod caen cristina_rusen cristina_rusen Buna ziua, Puteti sa am ajutati cu ce cod CAEN (unul sau mai multe) ar trebuie sa aleg la infintarea firmei care va avea ca obiect de activitate organizarea ... (vezi toată discuția)
Factura fara tva ? kerekesmargo kerekesmargo o casa de copiii( non profit ,inregistrat ca platitor de tva) primeste bani de la o fundatie din UE (neplatitor de tva) pentru acoperirea cheltuielilor privind ... (vezi toată discuția)