avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA servicii efectuate in strainatate.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA servicii efectuate in strainatate.

Buna ziua,

Am achizitionat servicii turistice in strainatate (transport avion, cazare, masa) de la o agentie de turism cu sediul in Romania - TVA 0%.
Acum acestea trebuie sa se regaseasca pe factura emisa de mine unui partener intern, pe langa altele, intrucat e vorba de organizarea unor evenimente, care implica mai mult decat cele de mai sus (personal implicat care a prestat si pe teritoriul tarii si insoteste grupul, asigura transportul local etc....)
Factura mea o emit cu TVA 24% sau 0%?

Multumesc anticipat.

Multumesc.


Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 17:54, 16 Mai 2015
Deoarece Dvs,. firma din Romania, ati oferit partenerului intern din Romania, un pachet complex si integrat de servicii, care are un cost in cuantum egal cu suma cheltuielilor Dvs. efective + marja profitului, este normal sa aplicati cota de TVA de 24%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate utilizare cont 462 agentie turism wwitza wwitza O agentie de turism are obligativitatea utilizarii inregistrarilor prin cont 462 a pachetelor turistice refacturate? Si daca da, care este baza legislativa ... (vezi toată discuția)
Tva agentie de turism sami072004 sami072004 Avem câteva nelamuri cu privire la regimul de TVA aplicat serviciilor de turism prestate de catre agentia noastra: - în cazul pachetelor de servicii ... (vezi toată discuția)
Tva cazare mihaela-cristina mihaela-cristina Buna ziua, Va scriu in legatura cu o firma specializata in organizare evenimente de afaceri, care NU este autorizata ca agentie de turism, dar desfasoara ... (vezi toată discuția)