Dimintei Irina Bucuresti 
	    	Contabil

Dimintei Irina Bucuresti 
	    	Contabil	    

wwitza 
	    	Utilizator

wwitza 
	    	Utilizator	    

Dimintei Irina Bucuresti 
	    	Contabil

Dimintei Irina Bucuresti 
	    	Contabil	    

wwitza 
	    	Utilizator

wwitza 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 MihaiEmil2	                   

Sunt ghid turistic si mi-am infiintat un PFA cu cod caen 7990. Cum trebuie sa procedez cu clientii persoane fizice? Este nevoie de bon fiscal sau e suficienta ... (vezi toată discuția)
	                    MihaiEmil2	                   

Sunt ghid turistic si mi-am infiintat un PFA cu cod caen 7990. Cum trebuie sa procedez cu clientii persoane fizice? Este nevoie de bon fiscal sau e suficienta ... (vezi toată discuția)

camimiha15	                   

Speta :  Sunt contabila la o agentie de turism  platitoare pe venitul   microintreprinderilor  - DETAILISTA , ( care vinde pachete turistice standard pregatite ... (vezi toată discuția)
	                    camimiha15	                   

Speta :  Sunt contabila la o agentie de turism  platitoare pe venitul   microintreprinderilor  - DETAILISTA , ( care vinde pachete turistice standard pregatite ... (vezi toată discuția)

kerekesmargo	                   

o casa de copiii( non profit ,inregistrat ca platitor de tva) primeste bani de la o fundatie din UE (neplatitor de tva) pentru acoperirea cheltuielilor privind ... (vezi toată discuția)
	                    kerekesmargo	                   

o casa de copiii( non profit ,inregistrat ca platitor de tva) primeste bani de la o fundatie din UE (neplatitor de tva) pentru acoperirea cheltuielilor privind ... (vezi toată discuția)