avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! O persoană condamnată pentru furt a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! O persoană condamnată pentru furt a primit o pedeapsă ...

Bună ziua! O persoană condamnată pentru furt a primit o pedeapsă de 9 luni închisoare.Această infracțiune fiind concurentă cu o altă infracțiune (pedeapsă executată).I s_a dedus cea ce a executat
din prima pedeapsă și a terminat de executat și această pedeapsă.
Acum urmează să fie judecat pentru o altă infracțiune care este concurentă doar cu infracțiunea A doua.Cum se va calcula pedeapsă pentru această a treia pedeapsă ?
Se va face vreo deducere?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Am fost judecat și condamnat definitiv.in aceeași zi am primit ... Mincu66 Mincu66 Am fost judecat și condamnat definitiv.In aceeași zi am primit termen pentru contestație la executare eu fiind intimat După 15 zile am avut fondul pentru o ... (vezi toată discuția)
Bună seara! În 2018 am comis 3 infracțiuni de furt. pentru ... Mincu66 Mincu66 Bună seara! În 2018 am comis 3 infracțiuni de furt. Pentru 2 din ele care s_au contopit am primit 2 ani pe care i_am executat la termen. Cealaltă ... (vezi toată discuția)
Executarea pedepsei Mincu66 Mincu66 În baza art.228 alin.1_art.229 alin 1 lit.b C .p. cu aplicarea art. 396 alin. (10) C P P și art.43 alin. (5) C. P. Condamnă pe inculpatul.....la pedeapsă ... (vezi toată discuția)