avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! O persoană condamnată pentru furt a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! O persoană condamnată pentru furt a primit o pedeapsă ...

Bună ziua! O persoană condamnată pentru furt a primit o pedeapsă de 9 luni închisoare.Această infracțiune fiind concurentă cu o altă infracțiune (pedeapsă executată).I s_a dedus cea ce a executat
din prima pedeapsă și a terminat de executat și această pedeapsă.
Acum urmează să fie judecat pentru o altă infracțiune care este concurentă doar cu infracțiunea A doua.Cum se va calcula pedeapsă pentru această a treia pedeapsă ?
Se va face vreo deducere?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună seara! În 2018 am comis 3 infracțiuni de furt. pentru ... Mincu66 Mincu66 Bună seara! În 2018 am comis 3 infracțiuni de furt. Pentru 2 din ele care s_au contopit am primit 2 ani pe care i_am executat la termen. Cealaltă ... (vezi toată discuția)
Computare dupa contopirea pedepselor cu inchisoarea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Avem asa : 1 ) Condamnare definitiva in anul 2007 pentru o fapta din 2007.Sentinta nr 1 / 2007.Pedeapsa 3 ani. 2 ) Condamnare definitiva pentru fapta ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor : o mica explicare ady01 ady01 Buna ziua , am si eu o intrebare , am avut o pedeapsa de 21 de luni in austria dintre care am executat 14 luni , iar in romania mai am o pedeapsa de 24 de luni ... (vezi toată discuția)