avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! În urma obținerii extrasului revisal am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! În urma obținerii extrasului revisal am constatat ...

Buna ziua! În urma obținerii extrasului revisal am constatat ca am un contract activ pe perioada nedeterminata. (faptic eu nu mai am nici o legătură cu acea firma). Ce pașii ar trebui sa urmez ca acel contract sa devina inactiv? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 4 Martie 2025
Incercati sa luati legatura cu acea societate.
Buna ziua,

Reclamați la ITM (Inspecția Muncii)
[ link extern ] /
[ link extern ] /
[ link extern ]
Si ce sa faca aceste institutii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim fals sau cum poate fi interpretat Petru52 Petru52 Buna ziua, Va retin atentia relatand pe scurt un “caz”… Angajata la o firma, se inmaneaza CIM perioada determinata ( 15.05.13- 15.08.13),program 8 ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva tiny_23 tiny_23 Buna ziua, As dorii sa stiu daca o firma care este declarata inactiva fiscal, mai poate semna contracte? Stiu ca nu mai poate emite facturi, dar as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Contract radiat apare activ la ajofm Ariela85 Ariela85 Buna ziua, luna trecuta am radiat mai multe contracte individuale de munca din REVISAL, deoarece angajatii nu s-au prezentat la serviciu. Am trimis fisierul la ... (vezi toată discuția)