avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! În urma obținerii extrasului revisal am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! În urma obținerii extrasului revisal am constatat ...

Buna ziua! În urma obținerii extrasului revisal am constatat ca am un contract activ pe perioada nedeterminata. (faptic eu nu mai am nici o legătură cu acea firma). Ce pașii ar trebui sa urmez ca acel contract sa devina inactiv? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 4 Martie 2025
Incercati sa luati legatura cu acea societate.
Buna ziua,

Reclamați la ITM (Inspecția Muncii)
[ link extern ] /
[ link extern ] /
[ link extern ]
Si ce sa faca aceste institutii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime - firma radiata Corina_c Corina_c Buna ziua, Cum pot proba vechimea in munca in cazul in care firma angajatoare a fost radiata? Mentionez ca nu gasesc nicio persoana de contact si nici nu ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.5 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 29 aprilie 2016 aplicația Revisal versiunea 6.0.5 înlocuiește versiunea 6.0.4 publicată în data de 16 aprilie ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime Control Control Bună ziua, De unde pot sa iau o adeverinta de vechime în munca dacă firma la care am lucrat a fost radiata. Mulțumesc! (vezi toată discuția)