avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate ataca in instanta hotararea de clasare a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate ataca in instanta hotararea de clasare a sesizarii facute impotriva unui avocat, la Baroul Avocatilor?

Buna ziua. Am facut o sesizare la Baroul Avocatilor. Sesizarea s a clasat, specificandu se ca nu se contureaza savarsirea unor fapte de natura sa atraga cercetara disciplinara. As dori sa stiu daca se poate ataca in instanta (contencios administrativ?), clasarea. Mentionez ca nu s au respectat regulile de procedura din Hotărârea 64/2011 si, in plus, avocatul impotriva caruia am depus sesizarea, in apararea sa, asa cum este indicat in motivarea clasarii, a afirmat fasul si s a folosit de acte false. Exista o procedura prin care sa am acces la actele depuse la dosarul sesizarii mele? Multumesc

Alte discuții în legătură

Pot dovedii ca procurorul de caz a scris falsuri si neadevaruri in ordonanta de calsare cu nup ! poate fii acuzat de favorizarea faptuitorului si fals intelectual ori alte fapte penale ? soparla62 soparla62 Buna ziua, doresc a va cere ajutorul cu un sfat. Procurorul si politistul care sau ocupat de un dosar penal clasat cu NUP, au scris in ordonanta de clasare , ... (vezi toată discuția)
Data "faptei" de hartuire la locul de munca godspeed godspeed Buna seara. Intr-o decizie de clasare a unei sesizari de hartuire la locul de munca, comisia de disciplina a unei institutii publice invoca neindeplinirea ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva ordonanței de clasare pronunțată după ... Adevar2 Adevar2 Plângere împotriva ordonanței de clasare pronunțată după redeschiderea dosarului clasat inițial. Speta e următoarea: Prietena mea a făcut plângere ... (vezi toată discuția)