avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... In ce masura te obliga legea, ca agent economic, sa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

In ce masura te obliga legea, ca agent economic, sa restitui ...

In ce masura te obliga legea,ca si agent economic,sa restitui banii clientilor care au achizitionat un produs fizic(nu in mediul online) si care este legea care iti ofera posibilitatea ca si comerciant sa refuzi acest lucru in conditiile in care produsul nu prezinta defecte.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:35, 5 Martie 2025
Legea nu obliga agentul economic sa primească retur de produse dacă s-a cumparat produsul din magazin
Vedeti pentru returnarea produselor :
Legea nr. 449 din 12 noiembrie 2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora
[ link extern ]

OUG nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs defect AlexyaA AlexyaA Buna ziua! Am achizitinat o rochie dintr-un anumit magazin si ajunsa acasa am costatat ca are defecte, am vrut sa o returnez si Doamna de acolo mi-a spus ca ea ... (vezi toată discuția)
Renuntare la cumparare altex - cost retur Buna ziua, Sapt trecuta am cumparat un laptop de pe altex. M-am razgandit si am decis sa il returnez. Am completat un proces verbal de predare-primire si ... (vezi toată discuția)
Restituire bani produse Mihai00g Mihai00g hello! o intrebare scurta:): daca vreau sa restitui anumite produse, dupa cateva zile pot primii banii inapoi?(produsele cu eticheta, neatinse, bon fiscal in ... (vezi toată discuția)