avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen pentru un service pentru expresoare?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen pentru un service pentru expresoare?

Buna ziua , Vreau sa imi deschid un service pentru expresoare de bar , cele profesionale , sa le repar si in locatie dar si la atelier . Deci la persoane juridice.

Pe langa astea sa ma pot ocupa si de cele care sunt la persoane fizice.

Multumesc!

Ce coduri caen sa folosesc? Nu imi dau seama care din ele . Am gasit si 33 dar si 3313
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: fsiarazvan , utilizator 06:53, 5 Martie 2025
Eu as merge pe : CAEN 9521 (Rev. 3) - Repararea și întreținerea aparatelor electronice de uz casnic
Multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se incaderaza la noma fixa? valscu valscu Buna ziua, Trebuie sa-mi fac PFA si am ales ca si coduri posiblie [b]3312[/b], [b]3313[/b], [b]3319[/b], [b]3320[/b], [b]9511[/b] . Imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Cod caen Adii Adii Care este codul CAEN pentru un atelier de service in electronica. (vezi toată discuția)
Cod caen-dispecerat pt diverse reparatii casnice Rafaga Rafaga De ce cod caen si ce autorizatii as avea nevoie pt functionarea unui dispecerat pt diverse reparatii casnice? (vezi toată discuția)