avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen pentru un service pentru expresoare?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen pentru un service pentru expresoare?

Buna ziua , Vreau sa imi deschid un service pentru expresoare de bar , cele profesionale , sa le repar si in locatie dar si la atelier . Deci la persoane juridice.

Pe langa astea sa ma pot ocupa si de cele care sunt la persoane fizice.

Multumesc!

Ce coduri caen sa folosesc? Nu imi dau seama care din ele . Am gasit si 33 dar si 3313
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Se incaderaza la noma fixa? valscu valscu Buna ziua, Trebuie sa-mi fac PFA si am ales ca si coduri posiblie [b]3312[/b], [b]3313[/b], [b]3319[/b], [b]3320[/b], [b]9511[/b] . Imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Autorizatie alcool pentru bar mobil adina2890 adina2890 Pentru un serviciu de bar mobil - prestari servicii catering bauturi pentru persoane fizice si juridice, avem inregistrat pe societate cod CAEN: 5630 Baruri si ... (vezi toată discuția)
Cod caen deschidere srl - microintreprindere Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: Vreau sa deschid un SC care sa se ocupe cu: - editarea si elaborarea de documentatii ... (vezi toată discuția)