avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prezentare în instanță
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prezentare în instanță

Bună seara! Fetiței mele i s-a furat un laptop în perioada cât stătea la internat. Persoana în cauză a fost prinsă și i s-a făcut dosar penal. Acum fiica mea este chemată în instanță ca parte vătămată. Este obligată să se prezinte la proces dacă nu dorește daune (laptopul i-a fost înapoiat de către poliție)? Acum a primit a treia citație, la celelalte procese nu s-a putut prezenta, fiind plecată la studii cu o bursă în străinătate.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:48, 4 Martie 2025
Buna ziua

Fata dvs poate solicita in scris ca judecata să se desfăşoare în lipsă, iar in acest caz nu va mai fi citata pentru termenele următoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecată in lipsă. Reska Reska Bună seara, anul trecut pe 06.12.2017, am fost la Kaufland si am furat o boxa de 40 de lei, am fost prins la iesirea din magazin, ţin să precizez că am 18 ... (vezi toată discuția)
Am fost furat,vreau cateva sfaturi. Florin-Razvan Florin-Razvan nu o sa stau sa relatez toata povestea ca va dura prea mult. In linii mari situatia sta asa : aveam motocicleta parcata in fata blocului unde locuesc. Intro ... (vezi toată discuția)
Citatie parte vatamata neky96 neky96 Buna ziua.Acum 4 ani de zile mi-a fost furat telefonul.Intre timp,acum vreo 2 ani mi-a fost returnat.Astazi am primit o citatie de la judecatorie ca sunt ... (vezi toată discuția)