avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Am o situatie dificila cu o firma cu care ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Am o situatie dificila cu o firma cu care colaborez ...

Buna ziua,

Am o situatie dificila cu o firma cu care colaborez de ceva timp. Eu i-am facut o factura pe un serviciu in Octombrie, iar acum suntem in Martie si inca nu au achitat. Nimeni nu raspunde la telefon sau la email. Ce pot face pentru a imi recupera banii de la ei? Macar cat sa platesc darile la stat pentru acea factura.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Nu mi se plateste factura Cellena Cellena Imi dau seama ca nu am prea multe sanse sa-mi mai recuperez banii, dar poate totusi se poate face ceva. Povestea este urmatoarea: Eu prestez servicii ca ... (vezi toată discuția)
A eliberat facturi desi era in insolventa dinumarcel dinumarcel In luna octombrie 2008 preintre e-mailurile primite cu diverse oferte era su unulinteresant cu o oferta pt un GPS+Antiradar pentru autoturism, la ,,pachet\" Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in februarie 2022 am plecat in străinătate împreuna ... Iris2022 Iris2022 Buna ziua , in Februarie 2022 am plecat in străinătate împreuna cu soțul și copii din motiv financiar , 2 luni ( Februarie și Martie ) nu am achitat ... (vezi toată discuția)