avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Eu am fost angajat în România câțiva ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Eu am fost angajat în România câțiva ani , apoi ...

Bună ziua! Eu am fost angajat în România câțiva ani , apoi am făcut contract cu casa de pensii și am plătit în continuare contribuția la pensie, pentru salariul minim . Până acum am acumulat peste 15 ani de contribuție minima: Când voi împlini vârsta de pensionare, va avea vreun efect asupra calculului pensiei dacă plătesc în continuare contribuția minima, sau dacă mă opresc acum din a plăti ? Mă gândesc ca dacă am contribuit minim, clar voi avea pensia minima . Mai are rost să plătesc în continuare minim ?
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
danielcioca, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie platita anticipat Srb Srb Buna ziua, Momentan in Romania am cotizat circa 10 ani la pensie. Se poate plati anticipat la casa de pensii sau in alta parte suma minima pe perioada ... (vezi toată discuția)
Pensie de agricultor si bete in roate - mai are rost sa platesc cas? andrei-u andrei-u Buna ziua domnule/doamna avocat, Va scriu intr-o situatie fara iesire legata de pensia de agricultor a mamei mele, in varsta de 70 de ani, fara nici un venit. ... (vezi toată discuția)
Perioada lucrata cu invaliditate 3 este adaugata la perioada contributiva? Manuela Anton Manuela Anton Buna ziua ! 1.)Daca o persoana are grad de invaliditate 3 din 04,04,02019 si a lucrat continuu pana la intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor ... (vezi toată discuția)