avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Din ce motiv procurorul sef imi recomanda sa adresez ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Din ce motiv procurorul sef imi recomanda sa adresez plangerea ...

Din ce motiv procurorul sef al parchetului imi recomanda sa adresez plangerea penala facuta asupra unui politist local ,(caruia in plangere i am cerut daune morale in valoare de... )catre o instanta publica
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
Alex2025, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 05:22, 6 Martie 2025
Posibil ca aspectele invocate de dumneavoastră în plângere să nu fie de natură penală.

adrian@13 a scris:

Posibil ca aspectele invocate de dumneavoastră în plângere să nu fie de natură penală.

Din 4 doar 1 este de natură penală.
Asa apreciați dumneavoastră că este penală. Nu poate nimeni de pe site să aprecieze dacă este penală sau nu pentru că nu ați menționat despre ce este vorba. De asemenea nu ati spus dacă ati fost în audiență la prim procuror sau vorbim despre o soluție la plângerea dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangerea penala salcianuadriana salcianuadriana am o plangere penala de depus impotriva unui comisar sef si subofiter , dar nu stiu carui parchet sa ma mai adresez pentru ca PCA-ul a inchis dosarul, m0am ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi vad dosarul aflat la parchet? in temeiul carui articol? jon53 jon53 Ca parte vatamata intr-un dosar penal sunt nemultumut de ordonanta prin care procurorul a dat scoaterea de sub urmarirea penala a faptuitorului. Intrucat ... (vezi toată discuția)
Sesizare privind activitatea unor procurori lovistean lovistean Buna seara, Am depus, acum vre-o 5 luni, o plangere la PNA, referitoare la inregistrari audio facute de un angajat SRI in sedinta publica a unei ... (vezi toată discuția)