avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Din ce motiv procurorul sef imi recomanda sa adresez ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Din ce motiv procurorul sef imi recomanda sa adresez plangerea ...

Din ce motiv procurorul sef al parchetului imi recomanda sa adresez plangerea penala facuta asupra unui politist local ,(caruia in plangere i am cerut daune morale in valoare de... )catre o instanta publica
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
Alex2025, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangerea penala salcianuadriana salcianuadriana am o plangere penala de depus impotriva unui comisar sef si subofiter , dar nu stiu carui parchet sa ma mai adresez pentru ca PCA-ul a inchis dosarul, m0am ... (vezi toată discuția)
Tot despre denuntul calomnios georgeandrei georgeandrei Buna ziua, Prin februarie am avut un incident cu politia din Dambovita, in sensul ca am fost retinut si condus la sediul politiei de catre un echipaj de ... (vezi toată discuția)
inducerea in eroare a organelor judiciare Calin2020 Calin2020 Buna ziua. As avea niste intrebari legate de aceasta infractiune. Am fost reclamat si procurorul a dat clasare, nu stiu exact motivul, fapta nu exista cred. In ... (vezi toată discuția)