avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, În urma partajului judiciar pe cale ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, În urma partajului judiciar pe cale amiabila în ...

Bună seara,
În urma partajului judiciar pe cale amiabila în Instanta. Conform hotărârii judecătorești sunt proprietarul apartamentului. Cum trebuie procedat ptr înscriere în cartea funciara. Etc Documentele necesare si pașii de urmat ptr soluționare. Mulțumesc anticipat
Hotărârea judecatoreasca legalizata ,documentație cadastrala dovada achitării sultei eventual.o declarație notariala în acest sens etcetc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intabulezi o mansarda? Dancu_Gabriela Dancu_Gabriela Buna seara, as dori daca se poate sa imi spuna cineva ce se poate face in cazul in care partea de jos a mansardei este intabulata dar partea de sus nu, astfel ... (vezi toată discuția)
Despre uzucapiune costel01 costel01 Buna ziua.Am intentat actiune de uzucapiune pentru casa si terenul parintilor mei si urmeaza sa primesc hotararea in care am castigat aceasta cauza .V-as ruga ... (vezi toată discuția)
Cum se poate iesi din indiviziune ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)